marți, 29 septembrie 2009

Festivalul artelor, 1-4 octombrie

Dupa o serie de evenimente inedite, organizate in acest an, Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau se deschide iar catre public, de aceasta data cu un festival dedicat in special iubitorilor de arta si in general toturor zalauanilor, caci (fie vorba intre noi) avem nevoie de o gura de cultura... si nu e vorba (neaparat) ca am fi inculti, ci e vorba ca suntem cam rupti de latura asta, de toate posibilitatile si oportunitatile ei (si aici ma refer inclusiv la petrecerea timpului liber). Eu ma resimt.
Festivalul Artelor, a carui prima editie se va desfasura in perioada 1-4 octombrie in orasul nostru, are de fapt ca punct de plecare deschiderea Muzeului de Arta Ioan Sima si cuprinde activitati diverse - de la muzica la scurt metraje, de la grafica la jazz, de la fotografie la filme de animatie, de la documentare la mese rotunde, de la pictura la film artistic. Si ca sa ma exprim in termeni de specialitate, evenimentul va fi in fapt un colaj, in culori vesele (si nuante de Laca Granza Oscura... prietenii stiu de ce). Si ca sa nu mai lungim vorba... de joi, la muzeu cu voi !
Programul si locurile in care se vor desfasura activitatile le gasiti pe afise prin oras si pe invitatia pe care o voi posta cu speranta ca se va intelege ceva.

Niciun comentariu: