duminică, 30 martie 2008

Colaj

Suntem intr-adevar "o comunitate de vise sfaramate".
Declar pe propria raspundere ca m-am saturat "de orasul asta care ne mananca nervii si ce-a mai ramas din suflete". Si nu doar de el... M-am saturat... "de mine si de voi". De mine mai mult decat de voi, de voi mai mult decat de mine.
Ma intrebi daca te ajut sa poluam lumea cu zambete? "Nu am chef azi..."

"I'm lost and I'm trying to find my home"

"And everybody knows my feelings..."

3 comentarii:

Anonim spunea...

o sa ajungi.o sa ajungi.be patient.

Anonim spunea...

mult din vama veche ... si din cea noua :D

Anonim spunea...

Si totusi ..nu ma ajuti sa poluam lumea cu zambet?..nici nu stii cat de folos mi-ar fi zambetul tau in aceasta misiune..aproape "imposibila".Deja suna a titlu de film...stiu, dar nu e un film si daca as stii azi..acum..mai incolo..in clipa urmatoare ca inca cineva mi s-ar alatura as stii ca nu mai e o misiune imposibila.Visele mari se hranesc din vise mici..miniscule, chiar microscopice..si unul ditnre visele mele momentan este ca tu sa ma ajuti.Chiar imi refuzi asa fara chef posibilitatea de a-mi vedea un vis implinit..stiu ca nu te va lasa inima.
Si nu... eu nu cred ca traim intr-o lume de" vise sfaramate"..ci intr-o lume in care visele nu mai au curajul sa creasca ..se lasa mult prea usor inabusite de neincredere si lipsa de vointa...de spinii ce ii putem gasi la tot pasul.Dar cel mai frumos e atunci cand ti-ai dus la indeplinire visul..si poti privi in spate , nu cu regret ci cu multumirea ca intrecut atatea piedici sa-l vezi implinit.