joi, 2 octombrie 2008

Verde?





Suntem multi, parca prea multi, noi cei care iubim verdele... sau poate sunt doar muulti, mult prea multi cei care sustin ca le place verdele.

O sa fac in cele ce urmeaza o descriere a "verdelui", in caz ca nu va sincronizati cu descrierea incetati macar pe voi sa nu va mai mintiti, apoi va fii mai usor sa recunoasteti si in fata altora ca verdele va place doar pentru ca e "la moda" ( sau alte argumente asemanatoare) ori ca pur si simplu nu va place.



Ca orice culoare Verdele trebuie simtit.
Verdele inseamna: fericire, frumusete, zambet, copil, viata, suflet, minune, liniste, impreuna, copac, iarba, carouri, buline, dungi, vise, iubire, muzica, implinire, incredere, soare, speranta, joc, caluti de mare, fluturi, buburuze, a ninge, curcubeu, ploaie, oameni dragi, nor, zbor, energie, forta, cuvinte, imbratisare, privire, noapte,mare, luna, fotografie, stea, infinit.

Esti cu adevarat indragostit de Verde daca te simti Verde in intreaga ta fiinta, daca ai vrea sa-ti colorezi Lumea in Verde sau daca iti vezi sufletul in tot ce-i Verde si ai vrea sa-ti colorezi tot Verdele in Lumea Ta.





PS: am repetat in mod voit cuvantul VERDE, pe cei carora intr-adevar le place cu siguranta nu i-a deranjat



2 comentarii:

Anonim spunea...

te iubesc ... Verde>:D<

Caro spunea...

..toate lucrurile care inseamna pentru tine "verde", inseamna pentru mine "mov"..nu am zis niciodata ca iubesc verdele, doar ca imi place..si chiar imi place..pentru ca pentru unii oameni "verdele" inseamna ce inseamna pentru mine "movul"..si asta ar fi de-ajus sa-l plac..dar e mai mult de atat.. >:D<